• Sutjeska blok 318E, Beograd (Kotež)

Pranje tepiha

Preduzeće za profesionalno čišćenje Small Group Vam nudi vrhunsko pranje tepiha izrađenih od svih vrsta materijala. Tepihe, itisone, ćilime kao i druge podne obloge peremo na nekoliko različitih načina, zavisno od vrste i sastava materijala, te shodno tome nudimo mašinsko-dubinsko pranje, vodeno pranje, ispiranje do bistre kapi i suvo čišćenje tepiha. Pored lica peremo i naličje tepiha jer je ono leglo raznih štetnih bakterija. Na kraju obavezno ispiranje opranog tepiha većom količinom čiste vode sve do bistre kapi. Ispiranje trajno uklanja iz tepiha svu prljavštinu koju je mašina izbacila ostavljajući na tepihu svež i dugotrajan miris. Neispran tepih lepi prašinu za sebe, brže se prlja pa se mora češće prati.

Cena pranja tepiha sa obe strane i ispiranje do bistre kapi u našem tepih servisu je izvedena iz prosečne tržišne cene pranja jedne površine kod drugih pružaoca ovakvih usluga.

Pranja vršimo u prostorijama naših klijenata ili kod nas u perionici koja je opremljena savremenim mašinama i sredstvima za pranje. Preuzimanje i povraćaj tepiha su besplatni.

KORISTAN SAVET: Nakon preuzimanja opranog tepiha iz našeg tepih servisa možete izvršiti proveru dogovorenog pranja na jednostavan način. Mokirim sunđerom natopljnim u mlakoj vodi, protrljajte na uskoj površini opranog tepiha. Najbolje na samom ćošku. Kod ispiranja tepiha do bistre kapi nema pojave mehurića pene. Istu proveru možete uraditi i kod tepiha opranih u drugim servisima.

Pored pranja u našoj perionici vršimo i pranja u Vašim privatnim i poslovni prostorima.