• Sutjeska blok 318E, Beograd (Kotež)

Čišćenje i održavanje zgrada

Preduzeće za profesionalno čišćenje objekata SMALL GROUP se od samog osnivanja specijalizovalo za čišćenje i kompletno održavanje stambenih zgrada na celoj teritoriji grada Beograda. Zgrade koje su u našem sistemu održavanja nisu umazane i izlepljene raznim reklamnim materijalima na ulaznim vratima, prljavim fasadama na ulazima zgrada, paučinom unutar zgrade i njihovim ulaznim delovima, neopranih staklenih površina unutar zgrade do 12m visine, jer MI ČISTIMO SVE!

Pored čišćenja unutar zgrada mi se trudimo da i spoljšnji prilazni delovi zgrade budu čisti, a u zimskim mesecimaotklanjamo i sneg na prilaznim delovima zgrade. Takođe vršimo zameni sijalica, servisiranje liftova, PP aparata, hidrantnih instalacija... Takođe dajemo mogućnost samim Skupštinama stanara da definišu svoje potrebe na osnovu kojih u saradnji sa njima, izrađujemo SPECIJALNI PAKET za njihovu zgradu i cenu istog.

Našom ponudom su obuhvaćene sve higijenske potrebe zgrade, tako da se obaveze stanara svode samo na redovno izmirivanje obaveza za pružene usluge i obezbeđivanju vode iz zajedničkih prostorija ili sopstvenih stanova.

Zgrade koje nemaju formiranu Skupštinu stanara pružamo pomoć u formiranju iste, uz mogućnost da naše preduzeće vrši uslugu PROFESIONALNOG UPRAVNIKA. Usluge pružamo dolaskom sopstvenim vozilima i uhodanim uniformisanim timovima od 2,3 radika i jednim vođom tima, koji na najdiskretniji način prema definisanom paketu izvršavaju svoje obaveze. Naplatu za izvršene usluge vršimo putem uplatnica na račun preduzeća.

Ovako postavljenim sistemom do sada nam je ukazalo poverenje 106 skupština stanara i konstatno je u porastu, zahvaljujući pre svega preporukama naših zadovoljnih klijenata, što je pokazatelj da smo na pravom putu metodom i načinom čišćenja koji stalno usavršavamo prateći evropske i svetske trendove u ovoj oblasti.

ZAŠTO DA IZABERETE SMALL GROUP?

Politika Small Group SSN je da usluge koje pružamo prilagodimo svim korisnicima koji imaju potrebu za ovom vrstom usluge, od fizičkih lica, malih preduzeća i agencija do velikih kompanija.

 1. 1

  NAČIN RADA

  Tekuće održavanje stambenih zgrada je klasičan način rada čistačice. Obavlja se po ugovorenom paketu... Detaljnije

 2. 2

  PAKETI USLUGA

  Promotivni paket usluga, osnovni paket usluga, viši nivo usluga, visoki nivo usluga, prema vašim potrebama...

 1. 3

  ULAZAK U NAŠ SISTEM ODRŽAVANJA

  Ulazak u naš sistem održavanja je vrlo jednostavan i svodi se na tri dokumenta koja vam mi na osnovu vaše iskazane zainteresovanosti dostavljamo... Detaljnije

 2. 4

  PREDNOSTI ZBOG KOJIH BIRATE NAS

  Nudimo Vam kompretnu brigu o održavanju higijene u Vašoj zgradi, Vaša zgrada se uvek čisti istim danom, od strane istog uniformisanog osoblja... Detaljnije